Skip to main content

Tarieven

Via de boekingsmodule kunt u de gewenste prijs opvragen voor taxiritten van Taxi Ous. De tarieven zijn per rit, en dus niet per persoon. Taxi Ous opereert uitsluitend met privé taxi’s, wat inhoudt dat de taxi’s niet worden gedeeld met andere mensen anders dan uw eigen gezelschap.

Boek eenvoudig uw taxirit

 •  
 • Sort betaling

Geen prijs gevonden voor deze rit

Lijst Tarieven

U kunt de prijs voor taxiritten van Taxi Ous via de bovenstaande boekingsmodule vinden. De tarieven zijn per rit, en dus niet per persoon. Taxi Ous opereert uitsluitend met privé taxi’s, wat inhoudt dat de taxi’s niet worden gedeeld met andere mensen anders dan uw eigen gezelschap. 

Wilt u een extra ophaal- of afhaaladres toevoegen, dan hanteren wij per adres een toeslag van €10 betreft een taxi van 1 t/m 4 personen en €12,50 betreft een taxi van 5 t/m 8 personen.

Type Taxi

Auto: geschikt voor 1 t/m 4 personen.
Station: geschikt voor 1 t/m 4 personen.
Bus: geschikt voor 5 t/m 8 personen.

Onze luxe wagenpark

Standaard

4 personen
2 koffers

Station

4 personen
4 koffers

Taxi bus

8 personen
7 koffers

ANNULEREN OF WIJZIGEN

Het kan altijd voorkomen dat u rit onverwachts niet uitgevoerd hoeft te worden. Bij vooruitbestelde ritten kunt u de rit tot 12 uur voor aanvang van u rit kosteloos annuleren of wijzigen. Binnen 12 uur voor aanvang annuleren of wijzigen kan het zijn dat er kosten in rekening gebracht worden. Wanneer je later annuleert (of wanneer je vergeet te annuleren) dan behoudt taxi ous het recht voor om de oorspronkelijke ritprijs in rekening te brengen.

 • Voor een taxibusje geldt tarieven van 1 t/m 8 personen.
 • Bij een retour rit (van en naar luchthaven) betaalt u per rit.
 • In de taxi kunt u natuurlijk contant betalen, maar ook kan  u, als u dit vooraf bij uw reservering aangeeft met creditcard of op rekening worden afgerekend.
  Voor betalingen met creditcard of op rekening berekenen wij € 2,00 aan kosten.
 • Voor een extra adres vanuit het hoofdadres geldt een toeslag van € 10,- per rit per extra adres. (binnen straal van 3km).
 • Kinderstoeltjes en kinderzitjes in een taxi zijn wettelijk niet verplicht.
  kinderen vanaf 3 jaar moeten wel gebruik maken van een autogordel. We hebben geen kinderzitjes.

Goede betrouwbare chauffeur altijd netjes op tijd en een Zeer fijne auto. Als ik nog eens een taxi nodig heb bel ik zeker taxi ous! Echte aanrader.

Jesse KorverGoogle review

Erg goede taxi deze meneer is altijd optijd en altijd een schone bus neemt direct op als ik hem bel en komt altijd zijn afspraken na zeer tevreden over dit bedrijf het is zeker een aanrader.

Joey NieuwstratenGoogle review

Top service. al een tijdje mij vaste taxichauffeur. altijd netjes optijd, nette schone auto vriendelijke chauffeur. top echt een aanrader.

Michel NvtGoogle review

Good service, very friendly and fast.
Looking forward to my next ride.
Goede service, erg vriendelijk en snel.
Ik kijk uit naar mijn volgende rit.

Stefano FGoogle review
×
Geverifieerd door MonsterInsights