Skip to main content

Diensten

Taxi Ous is een taxibedrijf waar u op kunt bouwen. Wij zijn erg betrouwbaar en discreet als het gaat om het vervoeren van onze passagiers. Wij bieden al 15 jaar verschillende vervoermogelijkheden. U kunt rekenen op het gemak en de betrouwbaarheid van ons familiebedrijf, die 24/7 voor u klaarstaat! 

Boek eenvoudig je taxirit

  •  
  • Sort betaling

Geen prijs gevonden voor deze rit

Luchthavenvervoer

Taxi Ous biedt gemakkelijk en comfortabel vervoer naar Schiphol, Rotterdam – The Hague Airport, Eindhoven Airport en diverse luchthavens in België of Duitsland met de beste service voor een vast en laag tarief. 

Zo hoeft u niet langer een familielid of kennis lastig te vallen met de vraag om u naar het vliegveld te vervoeren. Taxi Ous brengt u van en naar de luchthaven.  U kunt rekenen op het gemak en de betrouwbaarheid van ons familiebedrijf, die 24/7 voor u klaarstaat! 

Zakelijk vervoer

Ook voor zakelijk vervoer bent u bij Taxi Ous aan het juiste adres. Onze taxichauffeurs zijn bekwaam en hebben veel ervaring als het gaat om business travel. Wij beschikken over een luxe wagenpark om u in alle comfort te vervoeren.

Bovendien verzorgt Taxi Ous ook zakelijk luchthavenvervoer van en naar alle Nederlandse en Belgische luchthavens. 

Uiteraard zijn ritten op factuur voor zakelijk vervoer mogelijk.

Privé vervoer

Taxi Ous vervoert u met een privé taxi vanuit de regio Haaglanden zorgeloos van A naar B. Wij zijn al meer dan 15 jaar werkzaam in de taxibranche dus u kunt rekenen op onze betrouwbare chauffeurs.

Bestel via de tool gemakkelijk en vooraf jouw privé taxivervoer bij Taxibedrijf Ous voor een vaste en lage prijs.

Groepsvervoer

Bij Taxi Ous betaalt u een vaste prijs per rit, onafhankelijk van de grootte van de groep. Onze busjes zijn in staat om maximaal 8 personen te vervoeren voor een vaste lage prijs.

Onze bekwame chauffeurs vervoeren u en uw gezelschap op een fijne en comfortabele manier van en naar uw bestemming, waaronder luchthavens.

Bruiloften

Op zoek naar luxe vervoer voor uw bruiloft? Zoek niet verder! Taxi Ous biedt vertrouwd vervoer op uw trouwdag met de meest luxe wagens. 

Zo kunt u zorgeloos genieten van uw bruiloft, door te vertrouwen op het luxe vervoer van Taxi Ous! Ontdek wat de mogelijkheden zijn voor uw bruiloft via de aanvraag module.

Bob service

Wilt u met uw eigen voertuig terug worden gereden dat is mogelijk. LAAT JE DOOR EEN PRIVE
CHAUFFEUR IN JE EIGEN AUTO NAAR HUIS RIJDEN, VEILIG EN VERANTWOORD 24/7 PER DAG EEN SLIMME KEUZE.
Vul hiervoor het contactformulier in of stuur ons een bericht via Whatsapp. LET OP DIT DIENT U RUIM VOOR TIJD TE RESERVEREN OM TELEURSTELLING TE VOORKOMEN.

Contractvervoer

Contractvervoer bij Taxi Ous. Verschillende gemeenten en zorginstellingen hebben met ons afspraken met betrekking tot contractvervoer. Met contractvervoer wordt alle dienstverlening bedoeld, die gericht is op het in opdracht vervoeren van speciale groepen reizigers in een taxi of bus tot en met 8 personen. Voor contractvervoer gelden speciale tarieven.
Wij bieden verschillende mogelijkheden contractvervoer:

• Zittend ziekenvervoer
• WMO vervoer
• Valys vervoer
• Leerlingenvervoer
• Jeugdzorg vervoer
• Openbaar Vervoer

Goede betrouwbare chauffeur altijd netjes op tijd en een Zeer fijne auto. Als ik nog eens een taxi nodig heb bel ik zeker taxi ous! Echte aanrader.

Jesse KorverGoogle review

Erg goede taxi deze meneer is altijd optijd en altijd een schone bus neemt direct op als ik hem bel en komt altijd zijn afspraken na zeer tevreden over dit bedrijf het is zeker een aanrader.

Joey NieuwstratenGoogle review

Top service. al een tijdje mij vaste taxichauffeur. altijd netjes optijd, nette schone auto vriendelijke chauffeur. top echt een aanrader.

Michel NvtGoogle review

Good service, very friendly and fast.
Looking forward to my next ride.
Goede service, erg vriendelijk en snel.
Ik kijk uit naar mijn volgende rit.

Stefano FGoogle review
×
Geverifieerd door MonsterInsights