Skip to main content

Boek eenvoudig je taxirit

 •  
 • Sort betaling

Geen prijs gevonden voor deze rit

Luchthaven taxi

Heeft u vervoer nodig van en naar de luchthaven? Bij Taxi Ous verzorgen wij taxivervoer van en naar de luchthaven door onze betrouwbare en gecertificeerde chauffeurs. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw vakantie, omdat Taxi Ous voor u klaarstaat! 

Bagage

Bij Taxi Ous kunt u uw bagage kosteloos meenemen. Let op! Reist u met vier personen en heeft u veel bagage? Dan verzoeken wij u om contact op te nemen met onze centrale: 0641747474. Onze centralisten bekijken samen met u of u een groter vervoersmiddel nodig heeft, zoals een stationwagon of eventueel zelfs een busje.

Heen en terug rit

Wilt u niet alleen gebracht, maar ook opgehaald worden? Dat kunt u gemakkelijk in 1 boeking regelen! Geef dan tijdens de boeking van de heenreis ook het vluchtnummer van de terugvlucht, de datum, de aankomsttijd en uw mobiele telefoonnummer door.

24/7 actief in de Benelux

Zo hoeft u uw naasten niet om een gunst te vragen om u af te zetten op het vliegveld op onhandige tijden. Daarbij kunt u genieten van een zorgeloze en comfortabele rit naar de luchthaven, wanneer u kiest voor het luchthavenvervoer van Taxi Ous.

Luxe Wagenpark        Altijd een Privé taxi

Luxe Wagenpark        Altijd een Privé taxi

Luxe Wagenpark        Altijd een Privé taxi

Luxe Wagenpark        Altijd een Privé taxi

Luxe Wagenpark        Altijd een Privé taxi

TX Gekeurd         Gratis Bagage mee

TX Gekeurd         Gratis Bagage mee

TX Gekeurd         Gratis Bagage mee

TX Gekeurd         Gratis Bagage mee

TX Gekeurd         Gratis Bagage mee

Voordelen van ons luchthavenvervoer

Met het luchthavenvervoer van Taxi Ous kunt u zorgeloos genieten van uw vakantie. Onze betrouwbare taxiservice zorgt ervoor dat u in alle comfort en luxe vervoerd wordt naar de luchthaven. De vakantie begint pas echt wanneer u wordt opgehaald bij uw voordeur, zonder gestress.

Wij kunnen u natuurlijk ook ophalen van het vliegveld. Door ons uw gegevens en het vluchtnummer door te geven, zorgen wij dat we op het vliegveld van aankomst voor u klaarstaan! 

Taxivervoer van en naar diverse luchthavens

Onze chauffeurs rijden niet enkel naar het grootste vliegveld van Nederland, maar ook naar andere luchthavens in binnen- en buitenland.Taxi Ous vervoert naar alle luchthavens in Nederland, België en Duitsland: Schiphol, Rotterdam – The Hague, Eindhoven, Brussel, Zaventem, Düsseldorf, Keulen, München en Frankfurt. 

Stappenplan ophalen van luchthaven:

Om u zo goed en vlekkeloos mogelijk te kunnen vervoeren, hebben wij hieronder een stappenplan gemaakt voor het vervoer vanaf de luchthaven. Dit kunnen namelijk erg drukke en hectische plekken zijn. Vandaar dat onderstaand stappenplan het proces helpt te vergemakkelijken.

Bij het ophalen op de luchthaven is het belangrijk om direct je telefoon aan te zetten, zodat de chauffeur direct contact met je kan opnemen. Bij Taxi Ous houden we altijd het vluchtnummer in de gaten en kijken we wanneer je landt. Je spreekt met de chauffeur af bij Vertrek 2 of 3. Zodra je bent geland, beginnen we met het berekenen van de wachttijd. Na 75 minuten wachten rekenen we €12,50 per kwartier.

Daarom hebben we hieronder een overzicht gemaakt met wat u het beste kunt doen als er complicaties optreden en wat u van onze service kunt verwachten.

Over de telefoon begeleidt hij u naar zijn standplaats, of rijdt hij naar u toe. 

  1. Mocht u een aantal uur eerder aankomen dan gepland of heeft u een ander vluchtnummer gekregen? Geef dit dan graag telefonisch aan ons door via 0641747474. Zo zoeken wij zo snel mogelijk een passende oplossing!
  2. Is uw bagage vermist of duurt het extreem lang voordat de bagage komt? Neem dan eerst telefonisch contact met ons op en onderneem daarna actie op de luchthaven. Als de bagage van het vluchtnummer namelijk op afgehandeld staat, vertrekt onze chauffeur na 40 minuten van de luchthaven. Door dit aan ons door te geven, voorkomt u onnodige kosten. 
  3. Controleer van tevoren goed uw vluchtnummers en bijbehorende data. Als deze niet kloppen zijn onze chauffeurs niet in staat om u goed te helpen. 
  4. Tenzij er sprake is van overmacht of overbooking van uw vlucht.
  5. Let op! Annuleert u een luchthavenrit minder dan 2 uur voor aanvang van de ritopdracht, dan zijn wij genoodzaakt om 35 euro annuleringskosten in rekening te brengen. Voor alle andere ritten zullen de annuleringskosten per rit door de centrale berekend worden en later aan u doorgegeven worden.

Bij problemen

Wanneer u op reis gaat, verloopt niet altijd alles volgens plan. Zo kan uw vlucht bijvoorbeeld vertraging oplopen, bij Taxi Ous kijken we echter niet van deze complicaties op. Daarom hebben we hieronder een overzicht gemaakt met wat u het beste kunt doen als er complicaties optreden, en wat u van onze service kunt verwachten.

 1. Als u aangekomen bent op de luchthaven, maar u de chauffeur niet kunt vinden dan zal hij telefonisch contact met u opnemen. Over de telefoon begeleid hij u naar zijn standplaats, of rijdt hij naar u toe. 
 2. Als uw vlucht vertraagd is, hoeft u dit niet perse te melden. Onze chauffeurs hebben namelijk van te voren uw vluchtnummer gekregen en houden de aankomsttijd van de vlucht in de gaten.
  Mocht u echt heel veel eerder aankomen dan gepland of heeft u een ander vluchtnummer gekregen? Geef dit dan graag telefonisch aan ons door via 0641747474. Zo zoeken wij zo snel mogelijk een passende oplossing!
 3. Is uw bagage vermist of duurt het extreem lang voordat de bagage komt? Neem dan eerst telefonisch contact met ons op, en onderneem daarna actie op de luchthaven. Als de bagage van het vluchtnummer namelijk op afgehandeld staat, vertrekt onze chauffeur na 40 minuten richting de luchthaven. Door dit aan ons door te geven, voorkomt u onnodige kosten. 
 4. Controleer van tevoren goed uw vluchtnummers en bijbehorende data, als deze niet kloppen zijn onze chauffeurs niet in staat om u goed te helpen. 
 5. Let op! Wilt u geen gebruik meer maken van de afgesproken rit en meldt u dit minder dan 12 uur van tevoren aan ons? Dan zijn wij genoodzaakt om de kosten voor de volledige reissom in rekening te brengen. Tenzij er sprake is van overmacht of overboeking. 
 6. Let op! Annuleert u een luchthavenrit minder dan 2 uur voor de aanvang van de ritopdracht, dan zijn wij genoodzaakt om 35 euro annuleringskosten in rekening te brengen. Voor alle andere ritten zullen de annuleringskosten per rit door de centrale berekend worden en aan later aan u doorgegeven worden.

Goede betrouwbare chauffeur altijd netjes op tijd en een Zeer fijne auto. Als ik nog eens een taxi nodig heb bel ik zeker taxi ous! Echte aanrader.

Jesse KorverGoogle review

Erg goede taxi deze meneer is altijd optijd en altijd een schone bus neemt direct op als ik hem bel en komt altijd zijn afspraken na zeer tevreden over dit bedrijf het is zeker een aanrader.

Joey NieuwstratenGoogle review

Top service. al een tijdje mij vaste taxichauffeur. altijd netjes optijd, nette schone auto vriendelijke chauffeur. top echt een aanrader.

Michel NvtGoogle review

Good service, very friendly and fast.
Looking forward to my next ride.
Goede service, erg vriendelijk en snel.
Ik kijk uit naar mijn volgende rit.

Stefano FGoogle review
×
Geverifieerd door MonsterInsights